Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube

Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube

Cele mai vizualizate clipuri sunt chestii superficiale, kitschuri, de la pitbull la lady gaga sau justin bieber. Acest top 10 al celor mai vizualizate melodii de către romani în anul 2013 este unul surprinzător pentru unii, iar pentru alţii era de aşteptat să fie aşa.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Opt din cele 10 piese din top sunt creații autohtone. Youtube a anunțat clasamentul celor mai vizualizate clipuri muzicale în 2015. 13 artiști de la noi și de la ei care au lansat melodii pentru copiii lor.

Cele Mai Ascultate Melodii In 2014 Topul Pieselor Romanesti Si Ale Celor Străine
vizitati articolul complet aici : https://adevarul.ro/entertainment/muzica/cele-mai-ascultate-melodii-2014-topul-pieselor-romanesti-celor-straine-1_54af9513448e03c0fd703d43/index.html
Videoclipul gangnam style a fost lansat în iulie 2012, iar stilul de dans al rapperului psy a devenit ulterior un ea a trecut de 4,4 miliarde de vizualizări. We recommend you to check other playlists or our favorite music charts. Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

D de fapt lipseste din top melodia cu friday cantata de fata aia.

Opt din cele 10 piese din top sunt creații autohtone. Cine nu acceseaza cel putin o data pe zi canalul youtube? Top 100 cele mai vizualizate videoclipuri romanesti de pe youtube videoclipurile care se repeta sunt postate pe canale diferite.

Se pare că miley cyrus și videoclipul piesei wrecking ball nu se mai află pe prima poziție. Pe primul este luis fonsi cu despacito, pe doi ed sheeran cu shape of you si pe trei wiz khalifa cu see you again. Top 50 cele mai vizionate videoclipuri de pe youtube.

Music
vizitati articolul complet aici : https://dragomirs.ro/category/music/
Așa arată 6.100.293.560 de vizionări. Cele mai vizualizate melodii pe youtube. If you enjoyed listening to this one maybe you will like.

13 artiști de la noi și de la ei care au lansat melodii pentru copiii lor.

Împreuna, au peste noua miliarde de afisari. Mai precis, la videoclipurile aflate pe youtube. Totuşi, nu acesta este cel mai vizualizat clip pe youtube.

If you enjoyed listening to this one maybe you will like. Atunci când devii părinte, întregul univers începe să se concentreze în jurul. Așa arată 6.100.293.560 de vizionări.

Youtube Wikipedia
vizitati articolul complet aici : https://ro.wikipedia.org/wiki/YouTube
Cele mai populare clipuri de pe youtube sunt publicate la sfârşitul fiecărui an de către google, companie care ţine seama nu numai de numărul de vizualizări ci şi de cel de aprecieri de distribuiri şi chiar la categoria videoclipurilor oficiale ale unor melodii, cele mai vizualizate clipuri româneşti. Cele mai populare clipuri de pe youtube sunt publicate la sfârşitul fiecărui an de către google, companie care ţine seama nu numai de numărul de vizualizări ci şi de cel de aprecieri de distribuiri şi chiar la categoria videoclipurilor oficiale ale unor melodii, cele mai vizualizate clipuri româneşti. Artiștii români domină topul de anul acesta al celor mai vizionate videoclipuri muzicale de pe youtube în românia:

Este al treilea an la rând că o melodie latină ocupă primul loc în topul global al celor mai vizualizate piese pe youtube.

Colaborările dintre delia și carla's dream sunt. If you enjoyed listening to this one maybe you will like. Împreuna, au peste noua miliarde de afisari.

Posting Komentar untuk "Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube"